Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dressuur en Vaardigheid Bergharen 2024

4 februari | 🕒 11:00 - 17:00

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)
In Bergharen staat een opwindend evenement op het punt van start te gaan, waar menners met zowel paarden als pony’s in verschillende disciplines zullen schitteren: Dressuur en Vaardigheid. Dit spektakel trekt enkelspan-, tweespan-, vierspan- en tandemrijders aan, die de uitdaging aangaan in deze uitzonderlijke wedstrijd. De focus ligt op zowel de dressuur als de vaardigheidsproeven, waarbij menners hun bekwaamheid en nauwkeurigheid tonen. De dressuur laat de gracieuze bewegingen en gehoorzaamheid van de paarden en pony’s zien, terwijl de vaardigheidsproeven de behendigheid van zowel de menners als hun aanspanningen test. Menners van diverse niveaus komen samen om hun talent te laten zien in deze prachtige disciplines. Enkelspan-, tweespan-, vierspan- en tandemrijders zullen de arena betreden, en het publiek zal getuige zijn van de gevarieerde vaardigheden en het teamwork tussen mens en dier. Het evenement in Bergharen belooft niet alleen een showcase te zijn van paardensport op hoog niveau, maar ook een viering van de nauwe band tussen menners en hun prachtige aanspanningen, ongeacht of ze met paarden of pony’s rijden. Dit is een viering van vaardigheid, precisie en passie voor de mens-dierrelatie in de wereld van de mensport.

In Bergharen staat een opwindend evenement op het punt van start te gaan, waar menners met zowel paarden als pony’s in verschillende disciplines zullen schitteren: Dressuur en Vaardigheid. Dit spektakel trekt enkelspan-, tweespan-, vierspan- en tandemrijders aan, die de uitdaging aangaan in deze uitzonderlijke wedstrijd.

De focus ligt op zowel de dressuur als de vaardigheidsproeven, waarbij menners hun bekwaamheid en nauwkeurigheid tonen. De dressuur laat de gracieuze bewegingen en gehoorzaamheid van de paarden en pony’s zien, terwijl de vaardigheidsproeven de behendigheid van zowel de menners als hun aanspanningen test.

Menners van diverse niveaus komen samen om hun talent te laten zien in deze prachtige disciplines. Enkelspan, tweespan, vierspan en tandemrijders zullen de arena betreden, en het publiek zal getuige zijn van de gevarieerde vaardigheden en het teamwork tussen mens en dier.

Het evenement in Bergharen belooft niet alleen een showcase te zijn van paardensport op hoog niveau, maar ook een viering van de nauwe band tussen menners en hun prachtige aanspanningen, ongeacht of ze met paarden of pony’s rijden. Dit is een viering van vaardigheid, precisie en passie voor de mens-dierrelatie in de wereld van de mensport.

 

        Mirjam van Soest – Weerheim

         +31625212664

         E-mail

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
11:00 - 17:00
Serie:
Evenement Categorie:

Locatie

Rijhal Bergharen
Dorpsstraat 13,
Bergharen,Gelderland6617 ABNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie