Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dressuurwedstrijd Franeker 2023

30 september 2023 | 🕒 08:00 - 17:00

Dressuur/vaardigheid

Het mennen van paarden en pony’s vereist behendigheid en precisie, en bij de Sjaerdema-Liauckemaruiters staat deze discipline centraal. Of je nu een doorgewinterde menner bent of net begint, deze vereniging biedt volop mogelijkheden.

Dressuur en vaardigheid zijn de kern van het mennen. Dressuur richt zich op de elegantie en gehoorzaamheid van de paarden tijdens het besturen, terwijl vaardigheid test hoe behendig menner en paard hindernissen kunnen overwinnen op een uitdagend parcours.

Bij de Sjaerdema-Liauckemaruiters is er plaats voor zowel beginners als ervaren menners. Je kunt deelnemen aan lessen en trainingen om je vaardigheden te verbeteren en zelfverzekerder te worden. Bovendien maak je deel uit van een gemeenschap van gelijkgestemde paardenliefhebbers die jouw passie voor mennen delen.

Of je nu wilt concurreren, deel wilt uitmaken van een hechte gemeenschap, of gewoon wilt genieten van de schoonheid van het mennen, de Sjaerdema-Liauckemaruiters staan voor je klaar. Ontdek deze unieke discipline en deel je liefde voor paarden en pony’s met anderen die dezelfde passie delen. Samen zullen jullie onvergetelijke momenten beleven in de wereld van het mennen.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
30 september 2023
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Sjaerdema-Liauckemaruiters
Harlingerweg 80 D
Franeker,friesland8801 PDNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie