Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dressuurwedstrijd Lisse 2024

2 maart

Dressuurwedstrijd Lisse ( logo )

Tijdens de dressuurwedstrijd bij Paardensportvereniging Sint Hubertus-Lisse staat de combinatie van dressuur en vaardigheid centraal. Zowel pony’s als paarden zullen deelnemen aan dit men-evenement, waar ruiters hun vaardigheden laten zien in het sturen en beheersen van hun viervoetige partners. Het belooft een boeiende gebeurtenis te worden, waarbij de elegantie van sierlijke bewegingen en nauwkeurige manoeuvres de aandacht zal trekken van zowel enthousiaste toeschouwers als deelnemers.

De dag staat in het teken van harmonie tussen mens en dier, waarbij deze verfijnde vorm van paardensport de ultieme samenwerking tussen ruiter en paard benadrukt. Deelnemers zullen hun bekwaamheid tonen in het uitvoeren van diverse dressuur oefeningen en het navigeren door uitdagende vaardigheidsparcoursen. De sfeer zal doordrenkt zijn met een gevoel van elegantie en prestaties, waardoor de dressuurwedstrijd niet alleen een sportevenement is, maar ook een viering van de symbiose tussen mens en paard.

De verwachting is dat zowel deelnemers als toeschouwers zullen genieten van een dag vol opwinding en bewondering voor de gedeelde passie voor paardensport. Het evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarin de gratie van dressuur en de behendigheid van de combinaties centraal staan.

Contactpersoon: Jos Slottje
Telefoon: +31612871520
Mobiel: +31612871520
E-mail: josslottje@planet.nl

Inschrijven via MijnKNHS

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
2 maart
Evenement Categorie:

Locatie

St. Hubertus Lisse
Rooversbroekdijk 127
Lisse, Zuid-Holland 2161 LP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie