Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eventing Etten-Leur 2024

7 april - 14 april

Gratis
Eventing Etten-Leur, op 7 en 14 april 2024, biedt een tweedaags spektakel met dressuur, springen en cross voor paarden en pony's. Op de eerste dag komen paarden in klassen L t/m Z en pony's in klasse Z in actie, terwijl op de tweede dag paarden in klasse B en pony's in klasse B t/m M strijden. Met ongeveer 400 starts belooft het evenement een boeiende mix van vaardigheden en moed, waar ruiters en hun viervoeters diverse hindernissen trotseren. Een must-attend voor paardensportliefhebbers, Eventing Etten-Leur belichaamt de opwinding van eventingcompetities in een levendige sfeer.

Eventing Etten-Leur, een jaarlijkse traditie, vindt plaats op de eerste twee zondagen van april, namelijk op 7 april en 14 april 2024. Deze tweedaagse evenementing biedt een spannende mix van dressuur, springen en cross country voor zowel paarden als pony’s.

Op 7 april 2024 komen de paarden in actie in de klassen L t/m Z, terwijl de pony’s strijden in de klasse Z. Een week later, op 14 april 2024, zijn de paarden ingedeeld in de klasse B en de pony’s in de klassen B t/m M. Deze indeling zorgt voor een gevarieerd en uitdagend competitieprogramma.

De dag begint om 08.00 uur met de dressuurproeven, gevolgd door het springparcours om 09.30 uur. Het hoogtepunt van de dag is de cross country, die om 10.00 uur begint. De cross country is een uitdagend parcours waar ruiters en hun viervoeters hun vaardigheden en moed kunnen tonen terwijl ze diverse natuurlijke hindernissen overwinnen.

Met ongeveer 400 starts verspreid over de twee zondagen belooft Eventing Etten-Leur een levendig spektakel te worden. De deelnemers variëren in ervaringsniveau en komen samen om hun passie voor eventing te delen. Het evenement trekt niet alleen lokale ruiters en fans aan, maar ook liefhebbers uit de bredere regio.

De dag eindigt rond 17.00 uur, wanneer de laatste ruiter de uitdagende cross country aflegt. Het evenement biedt niet alleen opwindende sportmomenten, maar ook een geweldige sfeer en de kans om de prestaties van getalenteerde ruiters en hun paarden van dichtbij te bewonderen. Eventing Etten-Leur blijft een hoogtepunt op de paardensportkalender en een must-attend voor alle liefhebbers van de eventingsport.

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
7 april
Einde:
14 april
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Etten-Leur
Noord-Brabant 4874 Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie