Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HANZERINGRIJDERIJ BOLLETONGERSDEI 2023

5 oktober 2023 | đŸ•’ 19:00

Op donderdag 5 oktober wordt een unieke ringrijderij georganiseerd door Stichting Bolletongersdei en PSV De Hanzeruiters. Spreekt het je aan om met paard en wagen door de binnenstad van Bolsward te gaan, met geĂ¯nteresseerd publiek langs de kant?

Er zijn vier prijzen te vergeven:
– Winnaar ringsteken
– Schoonste geheel 2-wielige wagen
– Schoonste geheel 4-wielige wagen
– Best gaand tuigpaard

Daarnaast is er voor alle deelnemers een speciaal ‘oantinken’ en een vergoeding. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Alle (paarden)rassen zijn welkom. Deelnemen met een pony is helaas niet mogelijk.

Parkeren en inspannen kan bij de Hanzehal; Laad en Zaad 5 te Bolsward. Om ca. 19.30 uur wordt in stap in colonne naar de binnenstad gereden, waar de wedstrijd rond 19.45 uur van start gaat.
De wedstrijd start met een proefronde, waarna 4 wedstrijdrondes volgen. Tijdens de telling van de punten volgt 1 ronde ‘Best gaand tuigpaard’. Na afloop wordt ook weer in colonne in stap terug gereden naar de Hanzehal.

Heb je zin in een gemoedelijke avond en om jouw kunsten als koetsier/steker te tonen? Meld je aan! Stuur hiervoor een berichtje naar hanzeringrijderij@gmail.com.

https://www.startlijsten.nl/lijsten/194916-hanze-ringrijderij-bolletongersdei

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
5 oktober 2023
Tijd:
19:00
Evenement Categorie:

Locatie

bolsward
BOLSWARD, friesland 8701 Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie