Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

hengstenshow 2024 Stal de Mersken

16 maart | 🕒 20:00 - 22:30

hengstenshow 2024 Stal de Mersken ( poster )

De Stal de Mersken Hengstenshow 2024 is een niet te missen evenement voor iedereen die een passie heeft voor paarden, of het nu gaat om liefhebbers, fokkers of gewoon enthousiastelingen die de unieke schoonheid en kwaliteit van het Friese ras waarderen. Deze jaarlijkse show belooft een hoogtepunt te worden, gevuld met betovering en bewondering voor de majestueuze Friese paarden.

Het indrukwekkende schouwspel van de beste Friese hengsten van Stal de Mersken staat centraal tijdens de Hengstenshow. Deze hengsten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van stamboom, prestaties en karakter, en vertegenwoordigen daarmee de absolute top in de wereld van Friese paardenfokkerij. De toeschouwers kunnen zich verwachten aan een aaneenschakeling van krachtige bouw, elegante bewegingen en indrukwekkende persoonlijkheden terwijl de hengsten de arena betreden.

De Hengstenshow biedt niet alleen een visueel spektakel, maar ook educatieve waarde. Ervaren commentatoren zullen gedetailleerde informatie delen over de stambomen, fokdoelen en unieke kenmerken van elke hengst. Hierdoor krijgt het publiek waardevol inzicht in de complexe kunst van het fokken van deze prachtige dieren.

Voor fokkers vormt de Hengstenshow een unieke gelegenheid om potentiële dekhengsten te evalueren en voor het bredere publiek is het een kans om zich te laten inspireren door de gracieuze kracht van de Friese paarden. De Stal de Mersken Hengstenshow 2024 belooft een onvergetelijke dag te worden, doordrenkt met paardenpracht en educatie voor alle aanwezigen. Zet deze bijzondere gebeurtenis dus snel in je agenda!

 

 De Mersken 6, 9248 WR Siegerswoude (NL)
 Zaterdag 16 maart 2024
Aanvang: 20:00 uur  / poster Stal de Mersken hengstenshow

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

stal de mersken
de Mersken 6
Siegerswoude, friesland 9248 WR
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie