Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

INDOOOR CROSS / MIDDENMEER

17 februari | 🕒 08:00 - 17:00

 

Het indoor eventing-evenement bij Middenmeer, georganiseerd door De Wieringermeerruiters, belooft een opwindende ervaring te worden voor zowel deelnemers als toeschouwers. Met een unieke combinatie van crosshindernissen en springparcoursen wordt de vaardigheid en veelzijdigheid van zowel ruiter als paard op de proef gesteld.

De crosshindernissen, strategisch geplaatst in een overdekte omgeving, bieden een uitdagend terrein met natuurlijke elementen zoals waterbakken, boomstammen en heuvels. Ruiters moeten hun behendigheid en controle tonen terwijl ze door het parcours navigeren, waarbij ze niet alleen snelheid, maar ook precisie moeten balanceren.

Het springparcours voegt een extra dimensie toe aan het evenement, met uitdagende combinaties van hindernissen die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Het publiek kan genieten van de spectaculaire sprongen en technische vaardigheden van de deelnemers.

Dit indoor eventing-evenement biedt niet alleen een spannende sportieve uitdaging, maar ook een gezellige sfeer waar liefhebbers van de paardensport samenkomen. Het is een unieke gelegenheid om de lokale ruitertalenten te bewonderen en de passie voor eventing te delen.

Contactpersoon: Marleen Wiegersma
Telefoon: +31610260606
Mobiel: +31610260606
E-mail: wmrwedstrijdteam@hotmail.com

mijnknhs

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
17 februari
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Landelijke Rij- en Menvereniging en
Hoornseweg 16
MIDDENMEER, Noord-Holland 1775 RB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie