Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerst Indoor Pony’s Wierden

26 december 2023 | 🕒 08:00 - 28 december 2023 | 🕒 17:00

Kerst Indoor is uitgegroeid tot een sportief en gezellig meerdaags springevenement in oost Nederland voor de jeugd tot en met 18 jaar. Het evenement wordt op dag drie afgesloten met een finale dag. Ruiters die hebben deelgenomen aan de twee parcoursen kunnen zich plaatsen voor de grote finale. In deze finales zorgen we voor leuke extra prijzen naast onze goed gevulde prijzenpotten!

Kerst Indoor Wierden zal dit jaar plaatsvinden op 26, 27 en 28 december 2023. Dit jaar hetzelfde concept maar toch met nieuwe rubrieken!

Op zaterdag 16 en zondag 17 december zal er dit jaar veen Kerst Indoor Bixie dag georganiseerd worden. Een mooie kans voor het aanstormende jeugd talent om kennis te maken op de wedstrijdsport in een mooie aangeklede accommodatie.

Op 26, 27 en 28  december is het de beurt aan de pony’s en paarden. Dit keer kun je 3 dagen starten en in alle rubrieken zullen leuke extra prijzen te verdelen zijn.

Naast de sportieve wedstrijd bieden wij ook verschillende faciliteiten aan. Zo hebben we de mogelijkheid tot het huren van stallen voor de pony’s en paarden. Kom je van ver en zoek jullie een slaapplek voor het evenement, dan bieden wij verschillende opties voor groepsaccommodaties of gezinshuisjes in de B&B of het bungalowpark op maximaal 2 km van het evenement. Mogelijkheden tot het aansluiten van de vrachtwagen op stroom is ook een mogelijkheid tijdens het evenement.

Wil je meer weten over het meerdaagse Kerst Indoor Wierden evenement lees dan verder onder de kopjes: ‘dagindeling’ en ‘faciliteiten’!

Mijn KNHS 👉 https://www.mijnknhs.nl/Game/W122160

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
26 december 2023 | 🕒 08:00
Einde:
28 december 2023 | 🕒 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

RV de Eschruiters Manege de Vossenbos
Bruinehoopsweg 2
Hoge Hexel (gem. Wierden), Gelderland 7645 BJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie