Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koltec NK cup 2024 Nijkerk live

3 februari | 🕒 13:00 - 17:00

Koltec NK cup 2024 / Nijkerk ( poster )

De Koltec NK Cup 2024 staat op het punt om een opwindende 4-spanpaardencompetitie te worden, waarin vierspannen indoor strijden om de hoogste eer. Dit spektakel trekt nationale menners aan, zowel uit Nederland als daarbuiten, wat resulteert in een kleurrijk schouwspel van getalenteerde menners en prachtig getrainde paarden.

De competitie is niet alleen een wedstrijd, maar ook een showcase van vakmanschap en samenwerking tussen menners en hun vierspannen. Het niveau van vaardigheid en precisie zal indrukwekkend zijn, aangezien de deelnemers zich meten aan de uitdagingen van indoor rijden. De arena zal gevuld zijn met uitdagende hindernissen en parcoursen, waardoor de behendigheid van de vierspannen tot het uiterste wordt getest.

Wat deze editie extra bijzonder maakt, is de internationale deelname. Menners uit verschillende landen brengen niet alleen een competitief element, maar ook een culturele uitwisseling naar het evenement. Dit zorgt voor een boeiende mix van stijlen en benaderingen, waardoor de Koltec NK Cup 2024 een uniek karakter krijgt.

Voor het publiek belooft het een boeiende ervaring te worden, doordrenkt met spanning en sensatie. De wedstrijdsfeer zal opwindend zijn, terwijl de deelnemers streven naar perfectie in elke manoeuvre. Of je nu een paardenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een opwindend evenement, de Koltec NK Cup 2024 zal een onvergetelijke ervaring bieden voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Voor degenen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, is er goed nieuws: de NK Cup 2024 is te volgen via een livestream op Kabayo. Dit betekent dat fans over de hele wereld kunnen genieten van het spektakel en de prestaties van de menners, en geen moment van de actie hoeven te missen. Bereid je voor op een onvergetelijk evenement waar de elegantie van vierspannen en de behendigheid van menners centraal staan.

 

 Kabayo livestream logo

livestream Kabayo 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
3 februari
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Menclub De Lange Boom
Luxoolseweg 25B
Nijkerk,Gelderland3862 WHNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie