Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ledenweekend Vrienden van het Friese paard 2.0

7 oktober 2023 - 8 oktober 2023

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober zal de facebookgroep Vrienden van het Friese Paard 2.0 haar tweede ledenweekend organiseren, deze keer zal het plaatsvinden in Tolbert. Het hele weekend staat in het teken van het Friese paard.

Dressuur, mennen én tuigen

Tijdens het weekend kunnen de leden van de facebookgroep – zo’n 6900 inmiddels -meedoen met dressuur-, men- en dit jaar voor het eerste ook met de tuigwedstrijden. Zaterdag wordt de BB tot en met de ZZL dressuur verreden, zondag is het tijd voor het mennen en het tuigen is er op die dag bij gekomen. Zowel met als zonder startkaart is het mogelijk om mee te doen. Het inschrijfgeld van het ledenweekend is met één euro verhoogd, van € 5 naar € 6 waarbij € 1 gedoneerd gaat worden aan KIKA. Inschrijven kan via de KNHS of Vvhfp2.0@gmail.com.

Clinic beoordelen Fries paard

Het ledenweekend wordt aangekleed met kraampjes en clinics. Zo zal op zaterdagmiddag ook KFPS jurylid Sabien Zwaga een clinic geven over het keuren van het Friese paard. Ze gaat antwoord geven op de vraag: waar let de jury op?

https://phryso.com/ledenweekend-vrienden-van-het-friese-paard-2-0-op-7-en-8-oktober/?fbclid=IwAR1Wq4k0E_IT1n9aCqrBEcZbkxcRuqgCW-w4GgVRu0dNY9SSYEZhOulbxVU

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
7 oktober 2023
Einde:
8 oktober 2023
Evenement Categorieën:
,

Locatie

HJC Manege
Hoofdstraat 53
Tolbert,9356 AVNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie