Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LIBRAMONT BEURS 2024

26 juli - 29 juli

logo LIBRAMONT BEURS 2024

De Libramont Beurs van 2024, een mijlpaal in de wereld van landbouw, bosbouw, agrovoeding en het plattelandsleven, is een groots evenement dat jaarlijks duizenden exposanten en bezoekers uit alle hoeken van de wereld aantrekt. Dit jaar zal de beurs uitblinken in diversiteit en kwaliteit, met een breed scala aan hoogtepunten en activiteiten.

Hoogtepunten van deze editie zijn de demonstraties van hoefbeslag en hoefsmederij. Hoefbeslag is cruciaal voor de gezondheid en prestaties van paarden, en bezoekers kunnen de vakmensen in actie zien terwijl zij de essentie van dit ambacht demonstreren.

Daarnaast staat het Ardense trekpaard centraal, waar fokkers, eigenaars en liefhebbers samenkomen om de veelzijdigheid en kracht van dit iconische Belgische paardenras te eren en te bespreken.

De GHS Ponywedstrijd is een inspirerend evenement waar jonge ruiters in verschillende disciplines hun vaardigheden tonen. Het is een viering van de toekomst van de paardensport en een kans voor jonge talenten om zich te laten zien.

De Haflinger paardenshow is een prachtig schouwspel dat deze elegante paarden in verschillende disciplines toont, van dressuur tot springen.

Naast deze hoogtepunten biedt de beurs een breed scala aan activiteiten, waaronder demonstraties van landbouwmachines, proeverijen van streekproducten en educatieve presentaties over duurzame landbouwpraktijken en agrovoeding. Er zijn ook activiteiten voor het hele gezin, zoals kinderboerderijen en ambachtelijke markten.

Kortom, de Libramont Beurs van 2024 is een niet te missen kans voor zowel professionals als het brede publiek om de nieuwste ontwikkelingen in de landbouwsector te ontdekken, te vieren en te waarderen. Het biedt een rijke en gevarieerde ervaring die een breed scala aan belangen en nieuwsgierigheid zal aanspreken.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
26 juli
Einde:
29 juli
Evenement Categorie:

Locatie

Libramont
Rue des Aubépines, 50B
Libramont,6800België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie