Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mendressuur St Nicolaasga 2024

3 maart

In 2024 organiseert paardensportvereniging PSV De Oorsprong een adembenemend evenement rondom mendressuur in St. Nicolaasga, gelegen aan de betoverende rand van de Vegelinbossen. Deze unieke belevenis belooft een samensmelting van precisie, elegantie en de kunst van de mensport, waarbij deelnemers hun stuurmanskunst tonen in een uitdagend parcours.

Mendressuur, ook wel bekend als mennen, omvat het sturen van een aangespannen paard met een rijtuig door verschillende gangen en figuren. De beoordeling richt zich op harmonie, gehoorzaamheid en presentatie. Temidden van de weelderige natuur van de Vegelinbossen, zal dit evenement een visueel spektakel bieden, waar mens en paard in perfecte samenwerking schitteren.

Liefhebbers van paardensport en mensport zullen zich vergapen aan de gracieuze bewegingen te midden van dit pittoreske landschap. Voor verdere details en updates over dit spektakel raden we aan de officiële kanalen van PSV De Oorsprong te volgen of contact op te nemen met de organisatoren. Mis deze unieke belevenis niet!

Contactpersoon:Leslie Agricola
Mobiel:0612990283
E-mail:leslieagricola@hotmail.com

Inschrijven via MijnKNHS

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
3 maart
Evenement Categorie:

Locatie

St. Manege De Oorsprong
C. Faberleane 3
SINT NICOLAASGA,8521 HANederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie