Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NK Jachtpaarden 2024

20 april | 🕒 08:00 - 17:00

foto NK Jachtpaarden

Het NK Jachtpaarden 2024 staat voor de deur, en de spanning stijgt terwijl ruiters zich voorbereiden om te strijden om de prestigieuze titel van Nederlands Kampioen. De focus ligt op de Mastersklasse, waar de ruiter met het beste jachtpaard de felbegeerde titel in ontvangst mag nemen. Een deskundige jury zal de prestaties van de deelnemers nauwlettend in de gaten houden en beoordelen op verschillende onderdelen.

Het kampioenschap omvat twee klassen: de Masters- en Membersklasse. In de Mastersklasse wordt gestreden om de hoogste eer, terwijl de ruiter met het beste jachtpaard in de Membersklasse de titel Nationaal Kampioen verdient. Deze tweeledige aanpak zorgt voor een gevarieerde competitie en geeft ruiters van verschillende niveaus de kans om te schitteren.

Het terrein van Landgoed Maarsbergen zal het toneel zijn voor het spektakel, met een uitdagend crossparcours dat bestaat uit maar liefst 25 hindernissen. Ruiters en hun jachtpaarden zullen hun vaardigheden en moed op de proef stellen terwijl ze het parcours bedwingen, wat ongetwijfeld leidt tot opwindende momenten en intensieve competitie.

Een bijzondere bijkomstigheid is dat kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang hebben tot het NK Jachtpaarden. Dit draagt bij aan een familievriendelijke sfeer en moedigt jonge paardenliefhebbers aan om deel te nemen aan dit unieke evenement. Het samenkomen van ervaren ruiters en enthousiaste jonge talenten draagt bij aan de levendigheid van het kampioenschap en bevordert de groei van de jachtsport in Nederland.

Met de onthulling van het uitdagende parcours op Landgoed Maarsbergen en de belofte van intense competitie, belooft het NK Jachtpaarden 2024 een onvergetelijk evenement te worden voor zowel deelnemers als toeschouwers. Het is een viering van vaardigheid, passie en de unieke band tussen ruiter en jachtpaard.

Het programma

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Landgoed De Valouwe
Wekeromseweg 54
Ede, Gelderland 6718 SE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie