Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noordelijke Tuigpaardendag exloo 2024

20 april | 🕒 08:00 - 17:00

Noordelijke Tuigpaardendag exloo 2024

De Noordelijke Tuigpaardendag in Exloo 2024 staat op het punt om de magie van Tuigpaarden tot leven te brengen. Dit indoor concours, dat zijn 31ste editie viert, biedt een betoverend schouwspel voor de liefhebbers van het Tuigpaard, met speciale aandacht voor het Fries ras en het tuigpaardenconcours voor de Hackney.

Het evenement dient als podium voor jonge talenten in de Tuigpaardensport, waar ze hun vaardigheden en de schoonheid van hun paarden kunnen demonstreren. De majestueuze Tuigpaarden, met hun kracht en elegantie, zullen het publiek betoveren en deelnemers zullen strijden om de hoogste eer in deze eerbiedwaardige competitie.

De Noordelijke Tuigpaardendag in Exloo blijft een jaarlijkse traditie die paardenliefhebbers samenbrengt om te genieten van de pracht van deze edele dieren. Het belooft een dag te worden vol opwinding, competitie en bewondering voor de unieke kwaliteiten van het Tuigpaard.

Het evenement trekt niet alleen deelnemers uit de regio, maar ook van verder weg, die allemaal samenkomen om hun passie voor de Tuigpaardensport te delen. Van jonge ruiters die hun eerste stappen zetten in de arena tot doorgewinterde professionals die hun vaardigheden tot in de perfectie hebben verfijnd, er is voor elk wat wils op de Noordelijke Tuigpaardendag.

Naast de spannende competitie biedt het evenement ook mogelijkheden voor sociale interactie en educatie. Bezoekers kunnen genieten van demonstraties, workshops en lezingen over verschillende aspecten van de Tuigpaardensport, waardoor ze een dieper inzicht krijgen in deze eeuwenoude traditie.

Kortom, de Noordelijke Tuigpaardendag in Exloo 2024 belooft een dag te worden vol prachtige paarden, opwindende wedstrijden en inspirerende momenten voor alle liefhebbers van de Tuigpaardensport.

 

File:Facebook Logo 2023.png - Wikipedia

0pgeve het Friese Tuigpaard

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Hippisch Centrum Exloo
Valtherweg 27-A,
Exloo, Drenthe 7875 TA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie