Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

paarden dressuur lenteconcours

3 mei - 4 mei

LR en PC De Deltaruiters presenteren: Paarden Dressuur Lenteconcours op 3 & 4 Mei in IJsselmuiden. Mis het niet!

Op 3 en 4 mei organiseert LR en PC De Deltaruiters in IJsselmuiden een spannend Paarden Dressuur Lenteconcours, waarbij de beste ruiters en paarden de strijd aangaan. Het belooft een weekend vol elegantie en prestaties te worden, met een indrukwekkende line-up aan klassen en niveaus.

Op vrijdag staat de arena in het teken van de gevorderde klassen Z1, Z2 en ZZL. Deze ervaren combinaties zullen deelnemen aan wedstrijden die verdeeld zijn over twee verschillende ringen. Het publiek kan zich verheugen op hoogwaardige dressuur, waarbij de paarden en ruiters hun vaardigheden tot het uiterste zullen testen.

Op zaterdag is het de beurt aan de klasse B tot en met de klasse M2. Dit biedt een gevarieerd spectrum aan niveaus, van opkomende talenten tot ervaren combinaties die hun kunnen willen tonen. De dag belooft een showcase te worden van de diversiteit en schoonheid van de dressuursport.

Voor de deelnemers is er gelegenheid tot losrijden, zowel binnen als buiten de accommodatie. Dit stelt hen in staat om hun paarden optimaal voor te bereiden op hun optreden in de arena. Een goede warming-up is essentieel voor het leveren van topprestaties, en LR en PC De Deltaruiters bieden hiervoor uitstekende faciliteiten.

Het Paarden Dressuur Lenteconcours is niet alleen een gelegenheid voor competitie, maar ook voor gemeenschap en plezier. Ruiters, trainers, eigenaren en liefhebbers komen samen om te genieten van de sport en elkaars gezelschap. De sfeer zal bruisen van enthousiasme en camaraderie, waardoor het evenement niet alleen een wedstrijd, maar ook een sociale gebeurtenis wordt.

LR en PC De Deltaruiters nodigen iedereen uit om te komen genieten van het Paarden Dressuur Lenteconcours op 3 en 4 mei. Of je nu een fervent liefhebber bent van dressuur of gewoon op zoek bent naar een leuk uitje, dit evenement biedt voor elk wat wils. Mis het niet!

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
3 mei
Einde:
4 mei
Evenement Categorie:

Locatie

LR en PC De Deltaruiters
Parallelweg 3 b
IJSSELMUIDEN, 8271 PB Nederland
+ Google Maps