Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RAD GALA 2023

30 april 2023 | 🕒 08:00 - 17:00

zondag 30 april houden onze 11de editie 

De organisatie heeft als doelstelling om een dag te organiseren met, voor en door liefhebbers van het aangespannen paard/pony, al dan niet in wedstrijdverband. Daarbij is het een streven om zo veel mogelijk paarden- en ponyrassen op een dag te showen.

Kortom: een dag vol paarden en pony’s, voornamelijk aangespannen (voor een rijtuig) en dan met zoveel mogelijk rassen. U kunt genieten van Hackney’s, Tuigpaarden en Tuigpaarden Fries ras.

Afwisseling in het programma zorgt steeds weer voor een aangenaam kijkgenot, de kampioensrubrieken Tuigpaarden, Hackney’s en Friezen in tandem aanspanning, onder het zadel of aan de lange lijnen zijn een niet meer weg te denken onderdeel geworden van het Rad Gala.

Wat te denken van het Authentiek gerij, ook een vaste plek verworven op het Rad Gala, met al zijn opgepoetste rijtuigen, bijpassende aankleding, in kledij en tuigage. Die dit nog niet heeft gezien heeft echt wat gemist en krijg je dit jaar weer de kans om al het fraais te komen bekijken.

Nadat u dit heeft gelezen bent u natuurlijk nieuwsgierig geworden, dat wat ook de bedoeling. U bent dan ook allemaal van harte welkom om op onze aangespannen dag te komen die word gehouden op

Uitgeschreven rubrieken Fries ras:
 Damesklasse
 OverigOpen klasse
 Overigzie extra informatie
Uiterste opgave:30-03-2023

Inschrijvingen aangeven via:

   Opgaveformulier

Wedstrijdsecretariaat:
Jan Raaijmakers   •   Bergstraat 31a   •   5386 KJ Geffen   •   06-5582 4786   •   jan.raaijmakers@friesetuigpaard.nl

   Extra info

   uitprinten

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
30 april 2023
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

Manege Thielen
Oudelijn 7,
Tilburg,Noord-Brabant5032 PCNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie