Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SWM Heukelom 2024

6 april - 7 april

Ontdek de spanning van samengestelde menwedstrijden tijdens SWM Heukelom 2024 op 6 en 7 april. Een tweedaags evenement boordevol actie, waar ervaren menners hun behendigheid en samenwerking met hun viervoetige metgezellen demonstreren. Geniet van de elegantie van dressuur, bewonder de precisie bij vaardigheidsproeven en laat je opwinden door de spectaculaire marathon. Mark je kalender en beleef de opwinding van deze betoverende samengestelde menwedstrijd in Heukelom. Een spektakel dat paardenliefhebbers en toeschouwers niet mogen missen.

Op 6 en 7 april 2024 zal er weer een samengestelde menwedstrijd in Heukelom verreden worden!

Een wedstrijd die door veel menners gezien wordt als de opening van het outdoorseizoen. Een groep vrijwilligers is al hard aan het werk met de voorbereidingen.

Parcoursbouwer in 2024 wordt Daan Verhofstad met assistentie van Johan de Hoop. Daan is al volop bezig met de indeling van de terreinen en hindernissen.

Hou mijnknhs.nl in de gaten voor de inschrijving, want in het verleden zat deze wedstrijd altijd snel vol. Naar verwachting kan er rond 1 december worden ingeschreven.

Uiteraard kunnen we ook weer volop vrijwilligers gebruiken. Velen zullen rechtstreeks door Corin worden benaderd, maar wil je helpen in de voorbereiding of tijdens de wedstrijd, stuur dan een mailtje naar: secretariaat@menwedstrijd.nl.

 

Inschrijven via MijnKNHS

 

 SWM Heukelom 2024

 

Het wedstrijdterrein ligt aan de kruising Oisterwijksebaan/Laag Heukelomseweg in Heukelom.

Neem op de A65 de afslag Berkel-Enschot, vanaf hier staat de menwedstrijd met borden aangegeven.

Wij zijn erg blij dat we elk voorjaar warm worden ontvangen door het buurtschap Heukelom!

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
6 april
Einde:
7 april
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

wedstrijdterrein
Oisterwijksebaan/Laag Heukelomseweg
Heukelom, 5059 AN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie