Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Zangersheide International 2024

14 februari | 🕒 08:00 - 18 februari | 🕒 17:00

The Zangersheide International 2024 ( foto )

Van 14 tot en met 18 februari kleurt het Sentower Park in de kleuren van Zangersheide voor de mooiste sport, het hoogwaardigste fokkerij-event van Europa én absolute gezelligheid!

We gaan van start op 14 februari met 2 proeven van onze CSI1* en de openingsproef van de CSI4*. Op donderdag 15 februari komen opnieuw alle ruiters aan de start en krijgen we onze eerste Longines Ranking-proef op 1m50 niveau gevolgd door de hengstenvoorstelling van de dekhengsten van Stoeterij Zangersheide!

Op vrijdag 16 februari beleven we een échte fokkerij-dag. Meer dan 100 kandidaat-dekhengsten springen voor de eerste keer in vrijheid met als doel in de gratie te vallen van onze hengstenjury en een goedkeuring en veilingselectie te bemachtigen. Fokkers en liefhebbers kunnen de hele dag van hengsten dromen en genieten want ook ’s avonds staan hengstenproeven voor 5-, 6- en 7-jarige hengsten op het programma gevolgd door de prestigieuze ‘Sires of the World’!

Op zaterdag 17 februari springt een selecte groep jonge hengsten voor de tweede keer in vrijheid en beslist de jury over de goedkeuring als dekhengst. In de hoofdpiste bouwen we doorheen de dag sportief op naar een hoogtepunt. We starten met de CSI1* en bouwen op richting Longines Rankingproef op 1m50. Na de sport staat één van de hoogtepunten van The Zangersheide International op het programma, onze langverwachte ‘Stallion Auction’!

Zondag 18 februari is ‘Grand Prix’-dag! Als eerste springen de beste ruiters van de CSI1* hun slotproef, daarna krijgen we in de vroege namiddag het sluitstuk van het concours, de CSI4* GP op 1m55 niveau met een prijzenpot van maar liefst € 100.000!

The Zangersheide International 2024

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
14 februari | 🕒 08:00
Einde:
18 februari | 🕒 17:00

Locatie

Stoeterij Zangersheide
Domein Zangersheide
LANAKEN, 3620 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie