Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: TREC ptv clinic / pasmanmanege Steenwijkerwold

TREC ptv clinic / pasmanmanege Steenwijkerwold

6 april

TREC ptv clinic

Ben je op zoek naar een leuke afwisseling en uitdaging? Dan is de TREC-clinic bij JHW Pasman Manege in Steenwijkerwold misschien wel iets voor jou! TREC staat voor Techniques de Randonnée Équestre de Compétition, een veelzijdige tak van paardensport die verschillende disciplines combineert. Het biedt een geweldige kans om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Tijdens deze clinic krijg je de kans om kennis te maken met verschillende aspecten van TREC, zoals het parcoursrijden, de trail, en de oriëntatierit. Parcoursrijden daagt je uit om obstakels te overwinnen met je paard, terwijl de trail je door diverse terreinen leidt en je navigatie- en rijvaardigheden test. De oriëntatierit vereist een scherp oog voor detail en een goede samenwerking met je paard.

Of je nu een ervaren ruiter bent of net begint, de TREC-clinic biedt voor iedereen iets nieuws. Het is een geweldige gelegenheid om je band met je paard te versterken, je zelfvertrouwen te vergroten en nieuwe vrienden te maken met gedeelde interesses.

Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en ondersteunen gedurende de clinic, zodat je het beste uit jezelf en je paard kunt halen. We zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving waarin je kunt leren en groeien, ongeacht je niveau.

Dus, waar wacht je nog op? Geef je snel op voor onze TREC-clinic en ontdek de opwinding en voldoening van deze unieke paardensport. Het belooft een dag vol plezier, uitdagingen en nieuwe ervaringen te worden. Mis deze kans niet om jezelf en je paard te verrassen!

Neem contact met ons op voor meer informatie en om je aan te melden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij JHW Pasman Manege in Steenwijkerwold voor een onvergetelijke TREC-ervaring!

aanmelden via : trec.kuinderbos@gmail.com 

Van Benthem Diervoeders Vollenhove B.V. & Dier all in XXL Vollenhove

 

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
6 april
Serie:
Evenement Categorie:

Locatie

Pasman Manege Steenwijkerwold
Ten Holtheweg 16A
Steenwijkerwold, Gelderland 8341 PG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie