Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Twaalfde editie Grasbaanspektakel in Hilversum gaat weer van start

25 mei 2022 | 🕒 15:30 - 20:00

€10,

Op woensdag 25 mei wordt voor de 12e keer Het Paardensportevenement van Hilversum gehouden. Na twee jaar afwezigheid vanwege Corona gaan de rijders en de paarden weer van start op de prachtig gelegen grasbaan aan de Melkmeent 9, van Harm en Maartje Jansen te Hilversum. Dit jaar is er naast de 8 koersen, speciale aandacht voor het overlijden van Tijmen Krijnen. Hij was de initiatiefnemer en drijvende kracht van het jaarlijkse paardensportevenement. Vanwege zijn passie voor de sport zal de Duo-race ter nagedachtenis aan Tijmen worden verreden.

Sinds 2009 is Het Paardensportevenement van Hilversum een jaarlijks terugkerend gebeuren waar jong en oud kunnen genieten van harddraverijen en demonstraties. Kinderen kunnen op eenvoudige wijze kennis maken met pony’s en paarden en er is gelegenheid om een veulen te aaien. In het verleden hebben wij al diverse andere vormen van de paardensport laten zien, zoals Western Riding met Anky van Grunsven en The Future Guys en “Het Paard in De Cavalerie”.

Dit jaar zijn er extra attracties tussen de koersen door. Er is een ponykoers voor kinderen. Ook valt er te genieten van een demonstratie met 4 polo paarden en kinderpolo. Daarnaast is er een speciale roofvogelshow. De spectaculaire show geeft een beeld waarom een roofvogel in vroegere dagen zo belangrijk was.

Maar natuurlijk gaat het op 25 mei vooral ook over de 8 spannende koersen. Mens en dier in perfecte harmonie in strijd om de prijzen. De eerste koers zal om 16.00 uur starten. U kunt het toegangsticket voor het evenement nu al bestellen en downloaden via de volgende link

Het bestuur van de Stichting Grasbaan Hilversum is trots dat zij dit evenement voor het 12e keer met steun van de vele sponsoren maar vooral ook het enthousiaste publiek, in Hilversum mogelijk kunnen maken. Met deze steun stimuleert u onze Stichting Grasbaan Hilversum enorm en zien wij telkens weer genoeg aanleiding om dit bijzondere evenement te blijven organiseren.

We hopen dat u als publiek met volle teugen zult genieten van de souplesse, de elegantie en kracht van de paarden. Geniet van de hapjes en drankjes, op dit evenement voor de hele familie.

Bekijk voor meer informatie  

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
25 mei 2022
Tijd:
15:30 - 20:00
Kosten:
€10,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,
Site:
https://www.grasbaanhilversum.nl/

Organisator

Stichting Grasbaan Hilversum
Telefoon
31651512624
E-mail
info@grasbaanhilversum.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Stichting Grasbaan Hilversum
Melkmeent 9
Hilversum, Noord Holland 1218XX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31651512624
Bekijk de site van Locatie