Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Veulenveiling Prinsjesdag, Ermelo 2024

17 september | 🕒 08:00 - 17:00

Veulenveiling Prinsjesdag 2024 ( logo )

VEULENVEILING DINSDAG 19 SEPTEMBER 2024

Veulenveiling Prinsjesdag, opgericht meer dan 30 jaar geleden, heeft zich vanaf het begin ten doel gesteld om hoogwaardige veulens te veilen en zo een significante bijdrage te leveren aan de vermaking van deze veelbelovende paarden. Gedreven door meer ambitie dan ooit tevoren streeft de veulenveiling ernaar om de meest vooraanstaande en toonaangevende veiling van Europa te worden, met een specifiek focus op een internationaal koperspubliek. Onze selectie omvat de crème de la crème van zowel dressuur- als springveulens, belichaamd door ons motte “De Kracht van Prestatie”.

Voor fokkers biedt Veulenveiling Prinsjesdag een boeiend platform om hun hoogwaardige veulens op de markt te brengen. Ons doel is om een exclusieve collectie veulens aan te bieden aan ons internationale publiek, waarbij prestaties diep geworteld zijn in hun genetische samenstelling. Deze veulens belichamen beloftes voor de toekomst, zowel in de sport als in de fokkerij.

De veiling is toegankelijk voor iedereen en kan kosteloos worden bijgewoond vanaf de tribune. Voor degenen die de veiling liever vanuit huis willen volgen, bieden wij een livestream aan. Voor een meer exclusieve ervaring is er de mogelijkheid om vanuit onze VIP-tafels mee te bieden. Op deze locaties kunnen bieders genieten van een weelderig diner, inclusief drankjes, terwijl ze actief deelnemen aan de veiling.

Veulenveiling Prinsjesdag belooft niet alleen een showcase te zijn van uitmuntende veulens, maar ook een evenement dat de passie voor paardensport en fokkerij viert. Wij nodigen u uit om deel te nemen, hetzij vanaf de tribune, online via de livestream, of vanuit de luxe van onze VIP-tafels, en samen de toekomst van de paardensport vorm te geven.

Datum: 17 september 2024
Bieden: Live en online
Locatie: KNHS-Centrum, Ermelo
Aanbod: Veulens

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 101 - Ingang 5
Ermelo,3852 PLNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie