Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

voltige wedstrijd Den Helder

18 mei | ๐Ÿ•’ 10:00 - 17:00

Voltigevereniging Den Helder ( foto )

In 2024 staat Den Helder in het teken van een opwindende voltigewedstrijd, waarbij de gracieuze combinatie van gymnastiek en galopperende paarden centraal staat. Deze adembenemende sport, bekend als voltige, brengt atleten samen in een harmonieuze fusie van lichaamsbeheersing en paardrijden. In teams voeren voltigeurs spectaculaire oefeningen uit op paarden die in volle galop zijn. De kunst van het bewegen op een bewegend paard vereist niet alleen fysieke kracht en flexibiliteit, maar ook een diepgaande samenwerking tussen de voltigeurs en hun viervoetige metgezellen.

De wedstrijd, gepland in Den Helder, belooft niet alleen individuele prestaties, maar ook een opwindende showcase van teamverband. Teams zullen synchroon bewegen op het ritme van muziek, waardoor een visueel en auditief spektakel ontstaat. De kรผr op muziek voegt een artistieke dimensie toe aan de competitie, waarbij deelnemers hun vaardigheden tentoonspreiden met choreografieรซn die zijn afgestemd op meeslepende melodieรซn.

Dit evenement belooft niet alleen de lokale gemeenschap te boeien, maar ook paardensportliefhebbers van verder weg aan te trekken. Met de prachtige samensmelting van atletisch vermogen, paardrijvaardigheden en creativiteit op het programma, zal de voltigewedstrijd van 2024 in Den Helder ongetwijfeld een hoogtepunt worden op de sportkalender.

.Inschrijven viaย MijnKNHS

 

Contactpersoon: Marjolijn Van Ravenzwaaij
Mobiel: +31615699907
E-mail: marjolijnvanravenzwaaij@gmail.com
Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
18 mei
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Manege Noot
Zwarteweg 4
CALLANTSOOG, Noord-Holland, 1759 LD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
31615699907
Bekijk de site van Locatie