Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winter concours R.V. Sé-Ros

9 december 2023 - 10 december 2023

Het Winter  Concours van R.V. Sé-Ros, dat gepland staat van zaterdag 9 december tot en met zondag 10 december 2023, belooft een weekend vol elegantie en precisie in de paardensport. Dit evenement brengt getalenteerde ruiters en hun prachtige paarden samen om te schitteren in dressuurwedstrijden.

Ruiters van diverse niveaus zullen deelnemen en hun vaardigheden tonen in verschillende dressuurklassen. Dit concours biedt niet alleen een platform voor competitie, maar ook voor het delen van passie en liefde voor paarden.

Voor deelnemers is het een gelegenheid om hun dressuurvaardigheden te testen en te verbeteren, terwijl ze strijden om prijzen en erkenning. Voor toeschouwers is het een kans om te genieten van de elegantie en harmonie tussen ruiter en paard terwijl ze samen complexe bewegingen en figuren uitvoeren.

Het Winter Dressuur Concours van R.V. Sé-Ros staat garant voor een weekend vol schoonheid en sportiviteit in de paardensport. Dus noteer deze data in uw agenda en kom langs om de magie van de dressuur te ervaren en de prestaties van deze getalenteerde combinaties te bewonderen.

https://www.mijnknhs.nl/Game/W125243?expandHeader=True

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
9 december 2023
Einde:
10 december 2023
Evenement Categorie:

Locatie

De Kroo Ruitersport
Boomdijk 1
NIEUW- EN SINT JOOSLAND,Zeeland4339 PNNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie