Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Barchemse Paardenmeerdaagse 2024

3 mei - 5 mei

 Een Unieke Paardenervaring

In de schilderachtige setting van Barchem staat de Barchemse Paardenmeerdaagse 2024 klaar om paardenliefhebbers te betoveren. Het programma begint met een ontspannende recreatieve paarden2daagse, gevolgd door een opwindende wedstrijddag voor mendurance-menners en endurance-ruiters. Als deelnemer heb je de vrijheid om je in te schrijven voor alle dagen of slechts voor 1 of 2 recreatieve dagroutes, of zelfs alleen voor de wedstrijddag.

De organisatie van de wedstrijddag is een gezamenlijke inspanning:

  • Mendurance Nederland: Samen met deze vereniging organiseren we de uitdagende mendurance-wedstrijd, waar menners hun vaardigheden en uithoudingsvermogen laten zien.
  • Stichting Endurance Winterswijk: In samenwerking met deze stichting creëren we de spannende endurance-wedstrijd, waar ruiters en hun paarden de ultieme duurtest ondergaan.

Ons gezamenlijke doel is het neerzetten van een onvergetelijk evenement waar zowel deelnemers als toeschouwers van kunnen genieten. De recreatieve paarden2daagse biedt een ontspannen verkenning van de prachtige omgeving, terwijl de wedstrijddag een podium vormt voor competitie en prestaties.

Of je nu kiest voor alle dagen vol avontuur of specifieke routes, de Barchemse Paardenmeerdaagse belooft een ongeëvenaarde ervaring. Samen met onze partners hopen we een betoverend evenement te creëren dat de liefde voor paarden, de passie voor sport en de schoonheid van de natuur samenbrengt. Mis dit paardenspektakel in Barchem niet en sluit je aan bij de magie van deze bijzondere dagen!

 Barchemse Paardenmeerdaagse
Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
3 mei
Einde:
5 mei
Evenement Categorie:

Locatie

Camping/manege De Heksenlaak
Zwiepseweg 32
Barchem,Gelderland7244 NANederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie