Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CAI Exloo

27 maart 2024 - 31 maart 2024

Het CAI Exloo is een gerenommeerd internationaal menwedstrijdevenement dat ieder jaar plaatsvindt in het pittoreske Exloo, Nederland. Dit evenement trekt topmenners en paarden uit de hele wereld aan om deel te nemen aan verschillende menwedstrijden. De disciplines omvatten dressuur, vaardigheid en marathon, waarbij menners hun vaardigheden en band met hun paarden demonstreren.

Wat CAI Exloo zo bijzonder maakt, is niet alleen de competitieve sfeer, maar ook de prachtige omgeving. Het landschap van Exloo met zijn heidevelden en bossen biedt een adembenemend decor voor de menwedstrijden.

Het evenement verwelkomt niet alleen ervaren menners, maar ook nieuwkomers en liefhebbers van de paardensport. Het is een geweldige gelegenheid om te genieten van de mensport en de harmonieuze samenwerking tussen menners en hun paarden te bewonderen.

Tijdens CAI Exloo is er voor bezoekers ook voldoende vermaak, zoals eet- en drinkgelegenheden en stands met paardengerelateerde producten. Mis dit internationale menwedstrijdevenement in het prachtige Exloo niet en geniet van de paardensport op zijn best.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
27 maart 2024
Einde:
31 maart 2024
Evenement Categorie:

Locatie

Hippisch Centrum Exloo
Valtherweg 27A,
Exloo, Drenthe 7875 TA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie