Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CHIO Rotterdam

1 juli 2021 | 🕒 08:00 - 4 juli 2021 | 🕒 17:00

Gratis

Het CHIO Rotterdam vindt van 1 t/m 4 juli 2021 voor de 72ste keer plaats in het Kralingse Bos in Rotterdam. Voor deze editie zijn geen kaarten verkrijgbaar, het evenement wordt online uitgezonden. Meer details over de online uitzendingen volgen.

Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren springen én dressuur, dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Met een historie van 72 jaar spring- en dressuursport van het allerhoogste niveau, is het CHIO Rotterdam bovendien het oudste topsportevenement van Rotterdam. Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren ’the place to be’, tijdens het paardensportevenement maar vooral ook het gehele jaar rond.

Het CHIO Rotterdam is niet alleen een unieke ontmoetingsplaats voor paardensportliefhebbers en bedrijfsleven. Het CHIO Rotterdam draagt middels een aantal maatschappelijke programma’s ook bij aan de Rotterdamse samenleving en is met een uitgebreid kinderprogramma, shows, entertainment en het alom bekende Stroodorp een topevenement voor iedereen.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
1 juli 2021 | 🕒 08:00
Einde:
4 juli 2021 | 🕒 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
chio.nl

Organisator

CHIO Rotterdam
Telefoon
010-4528900
E-mail
info@chio.nl
Bekijk de site van Organisator