Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CSI Ommen

6 juli 2022 - 10 juli 2022

CSI3*, CSI1*

Twaalfde Editie CSI Ommen

Dit jaar staat er een groot aantal internationale springrubrieken op het programma. Topruiters uit binnen- en buitenland verschijnen aan de start in rubrieken tot een hoogte van 1.55m! Het is voor de ruiters een wedstrijd waar ze belangrijke punten kunnen behalen voor de wereldranglijst voor springruiters (Longines Rankings). Nieuw dit jaar is de BEMER Riders Tour. CSI Ommen zal dit jaar een van de toonaangevende wedstrijden zijn waar de BEMER Riders Tour een kwalificatiewedstrijd verrijdt voor de prestigieuze BEMER Riders Tour Cup.

Zaterdagavond staat de welbekende veiling van Veulenveiling Prinsjesdag op het programma. Een tiental springveulens uit bewezen stammen en een aantal springpaarden zullen onder de hamer komen. Benieuwd naar de collectie? Houdt de website goed in de gaten.

Op het wedstrijdterrein rondom De Driehoekhoeve wordt een ‘Goods & Foods fair‘ georganiseerd. U kunt hier chillen, shoppen en lekker eten.  Ook aan de kleinste supporters is gedacht. Voor hen is er een Kids Paddock. Ook dit jaar zijn weer alle ingrediënten aanwezig om er een mooi en sportief evenement van te maken, waarbij topsport en gezelligheid voorop staan.

Tot ziens op CSI Ommen 2022!

Familie Schuttert, bestuur en vrijwilligers.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
6 juli 2022
Einde:
10 juli 2022
Evenement Categorieën:
,

Locatie

CSI Ommen
Ondersloot 1a
Ommen, Overijssel 7737 PA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie