Laden Evenementen

« Alle Evenementen

KWPN Stallion Show 2024

31 januari 2024 | 🕒 08:00 - 3 februari 2024 | 🕒 19:00

De KWPN Stallion Show 2024 is een indrukwekkend schouwspel van topkwaliteit in de paardenfokkerij. Deze gerenommeerde show brengt de beste KWPN-hengsten samen, waar fokkers en paardenliefhebbers getuige zijn van uitzonderlijke bloedlijnen en prestaties. Het evenement biedt een unieke kans om veelbelovende hengsten te ontdekken en draagt bij aan de vooruitgang van de Nederlandse paardenfokkerij. Een must-see voor liefhebbers van hoogwaardige fokkerij en paardensport.

De KWPN Stallion Show is een buitengewoon evenement dat fokkers en liefhebbers van het KWPN-paard samenbrengt. Hier krijgen ze de kans om de allerbeste hengsten te bewonderen en hun indrukwekkende kwaliteiten te aanschouwen. Het programma van de show staat garant voor het beste wat de Nederlandse paardenfokkerij en sport te bieden heeft, waarbij alle fokrichtingen vertegenwoordigd zijn.

Deze jaarlijkse show is niet alleen een showcase van uitzonderlijk foktalent, maar ook een platform voor innovatie en vooruitgang in de paardenindustrie. Fokkers kunnen de nieuwste ontwikkelingen ontdekken, terwijl liefhebbers genieten van een rijkgeschakeerd programma met diverse evenementen en competities. Het KWPN, bekend om zijn streven naar kwaliteit en diversiteit, trakteert het publiek dagelijks op een gevarieerd programma, waarin de veelzijdigheid en potentie van het KWPN-paard volledig tot uiting komen.

Of het nu gaat om dressuur-, spring- of tuigpaarden, de KWPN Stallion Show biedt een uitgelezen kans om te zien hoe deze magnifieke dieren zich manifesteren in verschillende disciplines. Het is niet alleen een kans om tophengsten te aanschouwen, maar ook om de passie voor de paardensport te delen en te vieren.

Kortom, de KWPN Stallion Show is een uniek evenement dat de Nederlandse paardenfokkerij en -sport in de schijnwerpers zet, en dat fokkers, liefhebbers en professionals samenbrengt in een atmosfeer van bewondering en waardering voor het prachtige KWPN-paard.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
31 januari 2024 | 🕒 08:00
Einde:
3 februari 2024 | 🕒 19:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch
Diezekade 2
‘s-Hertogenbosch, 5222 AK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie