Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Veulenveiling Prinsjesdag, Ermelo

21 september 2021 | 🕒 08:00 - 22 september 2021 | 🕒 17:00

VEULENVEILING DINSDAG 21 SEPTEMBER 2021

Veulenveiling Prinsjesdag heeft als doel om de beste/meest toonaangevende veulenveiling van Europa neer te zetten, met een internationaal koperspubliek. Met de beste dressuur- en springveulens die ons motto “de kracht van prestatie” waarmaken.

We bieden fokkers een interessant platform om hun kwaliteitsvolle veulens te verkopen.
Ons internationale koperspubliek bieden we een exclusieve collectie veulens, die prestatie sterk in hun genen verankerd hebben. Beloftes voor de toekomst in de sport en fokkerij.

In de huidige onzekere tijden denkt Veulenveiling Prinsjesdag graag in oplossingen en mogelijkheden om zowel de trouwe fokkers als het vaste klantenbestand te kunnen bedienen. Veulenveiling Prinsjesdag gaat daarom ook dit jaar weer online veilen.

Afgelopen september hield Veulenveiling Prinsjesdag onder werkelijk prachtige zomerse omstandigheden een hybride veiling en konden de aanwezigen genieten van de geweldige veulens en werden er goede zaken gedaan. Kopers werden middels het online biedsysteem in de gelegenheid gesteld mee te bieden vanuit alle delen van de wereld. Met een gemiddelde prijs van ruim 11.000 euro voor de dressuur- en springveulens behaalde Veulenveiling Prinsjesdag een mooi resultaat in deze op de coronamaatregelen afgestemde veiling.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
21 september 2021 | 🕒 08:00
Einde:
22 september 2021 | 🕒 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 101 - Ingang 5
Ermelo, 3852 PL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie