Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

๐‚๐‡ ๐“๐ฎ๐ข๐ ๐ฉ๐š๐š๐ซ๐ ๐…๐ซ๐ข๐ž๐ฌ ๐‘๐š๐ฌ Lunteren

18 mei | ๐Ÿ•’ 12:00 - 20:00

๐‚๐‡ ๐“๐ฎ๐ข๐ ๐ฉ๐š๐š๐ซ๐ ๐…๐ซ๐ข๐ž๐ฌ ๐‘๐š๐ฌ Lunteren

Op zaterdag in Lunteren belooft het Concours Hippique een dag vol elegantie en paardensportplezier te worden. De festiviteiten trappen om 12:00 uur af met de start van de indrukwekkende rubrieken voor de concours wagen en de sjees. Een spektakel dat paardenliefhebbers niet mogen missen.

De concours wagen en sjees rubrieken zullen elkaar opvolgen, waardoor het publiek kan genieten van de diversiteit aan aanspanningen en rijstijlen. Deelnemers krijgen de kans om hun vaardigheden en de schoonheid van hun paarden te tonen in deze traditionele categorieรซn. De spanning zal voelbaar zijn terwijl de deelnemers zich presenteren voor een deskundige jury en enthousiast publiek.

Naast de aangespannen rubrieken zal het evenemententerrein ook het toneel zijn voor de Bestgaand Rijpaard competitie. Hier krijgen ruiters de kans om te laten zien hoe goed hun rijpaard presteert in de categorie Bestgaand. Een eerbetoon aan de harmonie tussen ruiter en paard.

Maar er is meer dan alleen wedstrijden. Het publiek kan zich verheugen op verschillende shows die het programma opfleuren. Deze shows beloven spektakel en entertainment, waardoor het Concours Hippique een dag wordt voor jong en oud.

Voor degenen die hun paard willen inschrijven voor de aangespannen rubrieken, is aanmelding mogelijk via de website www.friesetuigpaard.nl. Zorg ervoor dat je dit vรณรณr woensdag 17 april 2024 doet, want na deze datum sluit de inschrijving. Voor de Bestgaand Rijpaard competitie is aanmelding mogelijk via e-mail: Chlunteren@outlook.com, en de sluitingsdatum hiervoor is woensdag 8 mei 2024.

Het Concours Hippique in Lunteren belooft een dag te worden vol paardensportplezier, elegantie en competitie. Mis het niet en kom genieten van de prachtige paarden en bekwaamheid van de ruiters op dit unieke evenement.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
18 mei
Tijd:
12:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Nieuwe Heuvel
Veenstraat 1,
Lunteren, Friesland 6741 EC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie