Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AERES paardenspektakel

5 juli - 6 juli

AERES paardenspektakel

Hey hallo,

Wat ontzettend leuk dat je hier terecht bent gekomen! Wij zijn twee enthousiaste tweedejaars studenten van Aeres MBO Paardenhouderij in Leeuwarden, en we hebben de geweldige kans gekregen om een gaaf evenement te organiseren als onderdeel van ons examen.

Onze school heeft ons een prachtige locatie ter beschikking gesteld, waar we allerlei activiteiten mogen organiseren, en dat hebben we dan ook zeker gedaan! Op vrijdag 5 juli staat niveau 3 in de schijnwerpers en zij hebben iets bijzonders gepland voor alle leeftijden. Op zaterdag 6 juli is het de beurt aan niveau 4, en ook zij hebben allerlei leuke dingen in petto!

Het idee is dat jullie je via onze sociale media kunnen aanmelden voor de activiteit die jullie het meest aanspreekt. Voor elke activiteit wordt er een ‘flyer’ gedeeld met contactgegevens en een beschrijving van de activiteit. Aanmelden kan via het bijbehorende e-mailadres. Let op: er zijn aparte e-mailadressen voor vrijdag en zaterdag.

Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven. Voor vragen kun je ons een privébericht sturen via deze social media kanalen. Zodra alle details rond zijn, delen we dit zo snel mogelijk.

En niet te vergeten! We zijn dringend op zoek naar sponsoren. Je kunt ook doneren via onze gofundme-pagina: https://gofund.me/3ae4d5e6

We hopen via deze weg zoveel mogelijk sponsoren te vinden. Delen van dit bericht wordt ook enorm gewaardeerd, zodat we zoveel mogelijk deelnemers kunnen informeren over dit geweldige evenement. Heel erg bedankt en hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet, Team Paard Aeres MBO Leeuwarden

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
5 juli
Einde:
6 juli
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Paardensportvereniging Trynwâlden
Sanjesreed 8-B,
Oentsjerk, Friesland 9062 EK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie