Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PaardenDagen Eersel 2024

29 juni | 🕒 08:30 - 30 juni | 🕒 17:00

PaardenDagen Eersel 2024 ( logo )

De Paardendagen in Eersel beloven op 29 en 30 juni 2024 een waar spektakel te worden tijdens de zevende editie van dit bijzondere evenement. Dit festijn brengt niet alleen paardenliefhebbers, maar ook de lokale gemeenschap samen voor twee dagen vol prachtige paardensport. De menwedstrijdterreinen, strategisch gelegen in de buurt van het gerenommeerde paardensportcentrum de Kempen en de idyllische omgeving van de Bremekker in Eersel, vormen het decor voor dit buitengewone schouwspel.

Het absolute hoogtepunt van de Paardendagen is ongetwijfeld de menwedstrijden, waar getalenteerde menners hun behendigheid en precisie vertonen in diverse disciplines. Het programma biedt een gevarieerd scala aan spectaculaire activiteiten, variërend van uitdagende hindernisparcoursen die de behendigheid van de paarden op de proef stellen tot verfijnde dressuurproeven die de harmonie tussen menner en paard subtiel belichten.

De locatie, omgeven door de natuurlijke pracht van Eersel, voegt een extra dimensie toe aan de algehele ervaring. Bezoekers hebben niet alleen de mogelijkheid om te genieten van hoogwaardige paardensport, maar ook om de unieke sfeer en gezelligheid van het evenement te ervaren. Met de zevende editie van de Paardendagen bevestigt Eersel opnieuw haar status als een toevluchtsoord voor paardenliefhebbers en een warme gastheer voor iedereen die de schoonheid van de mensport wil omarmen. De stad blijft zich inzetten om een gastvrije en aantrekkelijke bestemming te zijn voor een breed publiek dat de magie van dit prachtige evenement wil beleven.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
29 juni | 🕒 08:30
Einde:
30 juni | 🕒 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Paardensportcentrum de Kempen Eersel
Molenveld 5
Eersel, Noord-Brabant 5521 NP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie