Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bronckhorster paardenmeerdaagse 2024

24 mei - 26 mei

Verken de pracht van Bronckhorst te paard tijdens de Paardenmeerdaagse 2024 van 24-26 mei. Geniet van drie dagen ontspannen rijden door de adembenemende Achterhoekse natuur.

Bronckhorster Paardenmeerdaagse 2024: Een Ontspannen Paardenavontuur

Van 24 tot en met 26 mei verwelkomt de 14e editie van de Bronckhorster Paardenmeerdaagse paardenliefhebbers voor een uniek driedaags evenement. Doel? Verken de prachtige plekjes van gemeente Bronckhorst en ervaar de Achterhoekse natuur te paard.

Het gevarieerde landschap, met bossen, landerijen, kastelen en uiterwaarden, leent zich uitstekend voor ontspannen ritjes. De sfeer is informeel; geen wedstrijdspanning, maar drie dagen op eigen wijze genieten. Start en finish zijn op het evenemententerrein ‘de Hietmaat’ in Hengelo (GLD), waar gezelligheid en koffie vooraf samenkomen.

Individueel of in kleine groepjes vertrekken tussen 10.30 uur en 12.00 uur is mogelijk. Elke deelnemer ontvangt een routebeschrijving, en pijlen wijzen de weg. Twee pauzeplekken onderweg, inclusief water voor de viervoeters. Het secretariaat sluit om 17.00 uur. Deelnemers kunnen kiezen uit 1, 2, of alle 3 routes, waardoor flexibiliteit de kern van dit paardenavontuur is.

INSCHRIJFFORMULIER

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
24 mei
Einde:
26 mei
Evenement Categorie:

Locatie

de Hietmaat
Zelhemseweg 15
Hengelo, Overijssel 7255 PS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie