Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NK Dressuur 2024

23 mei | 🕒 08:00 - 26 mei | 🕒 17:00

Het NK Dressuur 2024 in Ermelo belooft drie dagen lang hoogwaardige paardensport, van de Children tot de Zware Tour. Het evenement biedt een platform voor talentvolle ruiters om te strijden voor nationale titels. Ermelo's prestigieuze faciliteiten dienen als decor voor deze spannende dressuurcompetitie, waar sportieve prestaties samenkomen met een gezellige ambiance. Van opkomende talenten tot doorgewinterde professionals, het NK Dressuur 2024 belicht de diversiteit en passie van de Nederlandse dressuurgemeenschap.

Het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2024 staat garant voor een boeiend programma, waarbij diverse rubrieken van de Children tot de Zware Tour worden gepresenteerd. Gedurende drie dagen komt Ermelo tot leven met hoogwaardige dressuursport en een gezellige atmosfeer. Het evenement biedt een platform voor getalenteerde ruiters en hun paarden om hun vaardigheden te tonen en te strijden om de felbegeerde nationale titels.

Van de veelbelovende ruiters in de Children-categorie tot de doorgewinterde professionals in de Zware Tour, het NK Dressuur omvat alle niveaus en disciplines binnen de dressuursport. De deelnemers zullen zich met passie en toewijding presenteren, waarbij ze streven naar perfectie in elke proef.

Ermelo, bekend om zijn prachtige accommodatie en geschiedenis als dressuurhotspot, vormt het ideale decor voor dit nationale kampioenschap. De toeschouwers kunnen niet alleen genieten van de indrukwekkende prestaties in de dressuurring, maar ook van een gezellige sfeer die kenmerkend is voor dit evenement.

Het NK Dressuur 2024 belooft niet alleen topsport van het hoogste niveau, maar ook een sociale bijeenkomst voor dressuurliefhebbers. Met vier dagen vol spanning, elegantie en gemeenschapsgevoel zal dit kampioenschap ongetwijfeld een memorabel evenement zijn voor zowel deelnemers als publiek.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
23 mei | 🕒 08:00
Einde:
26 mei | 🕒 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

KNHS-centrum
De Beek 125
Ermelo, Gelderland 3852 PL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de inhoud