Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CH Sneek 7, 8 t/m 9 juni te Harich

7 juni | 🕒 08:00 - 9 juli | 🕒 17:00

In 2024 verwelkomt CH Sneek, het concours in Harich, met enthousiasme ruiters en bezoekers voor een boeiend weekend vol paardensport. Het evenement belooft een scala aan disciplines en niveaus te presenteren, met hoogtepunten in dressuur, springen en mennen.

Op vrijdag 7 juni staat het terrein in het teken van zowel dressuur als springen voor paarden met een hoogtebereik van 0.80 tot 1.10 meter. Tegelijkertijd zullen ook pony’s en hun menners schitteren, variërend van hobbyniveau tot en met de ZZ-klasse.

De spanning zet zich voort op zaterdag 8 juni, waar ponycombinaties van klasse B tot en met Z2 zich zullen meten in twee proeven. De eerste proef fungeert als selectie voor de regiokampioenschappen, waardoor de inzet hoog is en de prestaties van deelnemers van groot belang zijn.

Op de afsluitende dag, zondag 9 juni, betreden paarden de arena in klassen B tot en met ZZL. Ook hier worden twee proeven gehouden, waarvan de eerste wederom dient als selectie voor de regiokampioenschappen. Voor paarden op subtopniveau zijn er eveneens opwindende mogelijkheden op deze dag, met categorieën als ZZ lichte tour en zware tour. Een bijzondere vermelding verdient de subtop met 7 ZZ-dressuurpaarden op het zand.

De diversiteit aan disciplines en niveaus maakt CH Sneek 2024 niet alleen een uitdagend sportevenement, maar ook een sociaal hoogtepunt voor paardenliefhebbers en toeschouwers. De combinatie van competitie, prestatie en gezelligheid staat garant voor een memorabel concours in Harich. Maak je klaar om te genieten van het beste wat de paardensport te bieden heeft tijdens dit weekend vol actie en passie.

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
7 juni | 🕒 08:00
Einde:
9 juli | 🕒 17:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Manege Gaasterland
Wyldemerkwei 1,
Harich,friesland8571 GCNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie