Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Haflinger Event 2024

7 juni | 🕒 09:00 - 9 juni | 🕒 17:00

Haflinger Event 2024 poster

 

 

Het Nederlandse Haflinger Paarden Stamboek (NHPS) kondigt vol trots het Haflinger Event 2024 aan, een grootschalig evenement gewijd aan de belangen van Haflinger fokkers en gebruikers. Als toegewijd stamboek zet het NHPS zich in voor dit bijzonder mooie paardenras. Het gevarieerde programma omvat diverse disciplines zoals dressuurwedstrijden, dressuurwedstrijd mennen, barrelrace, Working Equitation clinic, Kür op muziek, Hobby Horse Competitie, Minimarathon mennen, Minimarathon onder het zadel, Derby en paardenbingo.

Achter de schermen is de NHPS Werkgroep Sport & Recreatie druk bezig met de voorbereidingen. De inschrijvingen stromen binnen, en als enthousiaste vrijwilligers kijken ze uit naar een onvergetelijk evenement. Voor degenen die het nieuwe programma voor het weekend nog niet hebben gezien, is er de mogelijkheid om het snel te bekijken op https://www.nhps.nl/inschrijven/inschrijven.php?enr=143 en direct in te schrijven. Het bijzondere aan dit evenement is dat ook niet-leden van harte welkom zijn om deel te nemen en zich in te schrijven.

Met een overvloed aan enthousiasme kijken de organisatoren uit naar de deelnemers die dit jaar aan de start zullen verschijnen. Het belooft een weekend te worden vol spannende activiteiten, gezelligheid en de prachtige aanwezigheid van Haflingers. Mis dit unieke evenement niet en sluit je aan bij het Haflinger Event 2024!

NHPS Nederlandse Haflinger Paarden Stamboek. logo

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
7 juni | 🕒 09:00
Einde:
9 juni | 🕒 17:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Manege meulendijks
Stabrechtseheideweg 6
Heeze,Noord-Brabant.5591 TZNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie