Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concours Hippique Siegerswoude 2024

22 juni | 🕒 13:00 - 21:00

Concours Hippique Siegerswoude 2024 foto

Het Concours Hippique Siegerswoude 2024 belooft een boeiende showcase te worden voor de elegante Hackney’s en de majestueuze Friese paarden, met Stal de Mersken als opvallende deelnemer.

De Hackney’s zullen zeker de schijnwerpers stelen met hun kenmerkende gratie en indrukwekkende gangen. Deze rijpaarden, bekend om hun deelname aan tuigpaardrijden en showwedstrijden, zijn altijd een visueel spektakel. Het publiek kan zich verwachten aan een indrukwekkende vertoning van deze prachtige dieren tijdens het concours.

Stal de Mersken voegt een extra dimensie toe aan het evenement met hun Friese paarden. Met imposante zwarte vachten en weelderige manen belichamen deze paarden kracht en traditie. Of ze nu schitteren in dressuur of deelnemen aan aangespannen rijden, de Friese paarden van Stal de Mersken beloven een betoverend schouwspel.

Naast de competitieve elementen biedt het Concours Hippique Siegerswoude ook ruimte voor entertainment en bewondering voor de veelzijdigheid van paarden in de sport. Het belooft een dag vol spanning te worden, waar zowel doorgewinterde paardensportliefhebbers als gezinnen kunnen genieten van de prachtige combinatie van Hackney’s en Friese paarden, en de algehele pracht van de paardensport.

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
13:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

stal de mersken
de Mersken 6
Siegerswoude, friesland 9248 WR
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie