Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DGF – Driving Gaasterland Fryslan

27 juni | 🕒 08:00 - 30 juni | 🕒 17:00

DGF - Driving Gaasterland Fryslan ( poster )

 

Het CAI Gaasterland en het Nederlands Kampioenschap Singles and Pairs 2024 beloven een opwindend evenement te worden voor liefhebbers van de mensport. Van 27 juni tot 30 juni 2024 zullen de terreinen van Gaasterland het toneel zijn van verschillende spannende competities.

Het evenement omvat een indrukwekkende reeks categorieën, waaronder CAI3*-H2, CAI3*-H1, CAI3*-P4, CAI3*-P2, CAI3*-P1, CAI2*-H2, CAI2*-H1, CAI2*-P4, CAI2*-P2, CAI2*-P1, Nederlands Kampioenschap, SWM L, SWM M, en SWM Z. Deze diverse categorieën zorgen ervoor dat deelnemers van verschillende niveaus en disciplines de kans krijgen om hun vaardigheden te tonen.

De internationale menwedstrijd verwelkomt zowel ponys als paarden, en biedt een platform voor ruiters uit verschillende delen van de wereld om hun talenten te tonen en deel te nemen aan een sportieve competitie. Het Nederlands Kampioenschap voegt een extra laag van spanning toe, waarbij de besten van het land strijden om de prestigieuze titel.

De klasse Z mennen mensport belooft een hoog niveau van competitie, waar ervaren menners hun krachten meten in zowel enkel- als tweespan paarden. De uitdagingen van het parcours, gecombineerd met de behendigheid en samenwerking tussen mens en paard, maken deze categorieën altijd populair onder zowel deelnemers als toeschouwers.

Het evenement is niet alleen een wedstrijd, maar ook een sociale gelegenheid waar liefhebbers van de mensport samenkomen. De sfeer zal bruisen van opwinding, terwijl deelnemers hun vaardigheden demonstreren en supporters hun favorieten aanmoedigen.

Met de prachtige omgeving van Gaasterland als achtergrond en de uitdagende parcoursen die zijn ontworpen voor deze competitie, belooft het CAI Gaasterland en het Nederlands Kampioenschap Singles and Pairs 2024 een onvergetelijk evenement te worden voor iedereen die betrokken is bij de boeiende wereld van de mensport. Het is een vierdaags spektakel waar sportiviteit, vaardigheid en de band tussen mens en dier centraal staan.

Facebook Logo 2023

 Elke van der Snoek

 +31517469172 Mobiel: +31623509067

 E-mail

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
27 juni | 🕒 08:00
Einde:
30 juni | 🕒 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Manege Gaasterland
Wyldemerkwei 1,
Harich, friesland 8571 GC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie