Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Koltec NK Cup 2024 / Deil

24 februari | 🕒 08:00 - 17:00

Gratis

De Koltec NK Cup 2024 Deil belooft een spectaculaire 4-spanpaardencompetitie te worden, waar vierspannen indoor strijden om de hoogste eer. Dit evenement trekt nationale menners aan uit zowel binnen- als buitenland, waardoor het een kleurrijk schouwspel wordt van getalenteerde menners en prachtig getrainde paarden.

De competitie is een showcase van vakmanschap en samenwerking tussen menners en hun vierspannen. Het niveau van vaardigheid en precisie zal ongetwijfeld indrukwekkend zijn, aangezien de deelnemers zich meten aan de moeilijke uitdagingen die indoor rijden met zich meebrengt. De behendigheid van de vierspannen wordt op de proef gesteld in een arena die gevuld is met uitdagende hindernissen en parcoursen.

Wat deze editie van de Koltec NK Cup extra bijzonder maakt, is de internationale deelname. Menners uit verschillende landen brengen diversiteit en een wereldwijd perspectief naar het evenement. Dit zorgt niet alleen voor een competitief element, maar ook voor een culturele uitwisseling tussen gepassioneerde menners en hun teams.

Het publiek kan zich verheugen op een boeiende ervaring, vol spanning en sensatie. De sfeer zal doordrenkt zijn met de opwinding van de wedstrijd, terwijl de deelnemers streven naar perfectie in elke manoeuvre. De Koltec NK Cup 2024 belooft een onvergetelijk evenement te worden voor zowel deelnemers als toeschouwers, waar de elegantie van de vierspannen en de behendigheid van de menners centraal staan.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

waal en linge
Gerestein 49,
Deil, Gelderland 4158 GB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie