Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hengstenkeuring Barock Pinto 2024

24 februari | 🕒 08:30 - 17:00

Hengstenkeuring Barock Pinto 2024 ( poster )

De Hengstenkeuring van het Barock Pinto Studbook op 24 februari belooft een opvallend evenement te worden in de prachtige Sunrise Stables in Assen! Deze jaarlijkse bijeenkomst brengt fokkers en paardenliefhebbers samen om de kwaliteit en uitstraling van de Barock Pinto-hengsten te bewonderen.

Gehouden in de sfeervolle stal, biedt de keuring een unieke gelegenheid om deze bijzondere paarden te zien en beoordelen op zowel hun uiterlijk als beweging. Het gaat niet alleen om het beoordelen van individuele kwaliteiten, maar ook om het vieren van de diversiteit en schoonheid van het Barock Pinto-ras als geheel.

Mis deze boeiende dag vol prachtige paarden en gepassioneerde fokkers niet! Sunrise Stables Assen is dé plek om te zijn op 24 februari voor een onvergetelijke paardenervaring. Zet het alvast in uw agenda en bereid u voor op een dag vol bewondering voor de elegantie en gratie van de Barock Pinto-hengsten. Een kans om de unieke eigenschappen van dit ras te vieren en de passie van fokkers te delen. Wees gereed voor een onvergetelijke dag vol indrukwekkende showcases en het ontdekken van de prachtige wereld van Barock Pinto’s.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
08:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Sunrise Stables
Baggelhuizen 2
Assen,Drenhe9405 VDNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie