Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koltec NK Cup 2024 Lunteren

9 maart | 🕒 08:00 - 17:00

Gratis
koltec nk cup 2024 lunteren

De Koltec NK Cup 2024  Lunteren staat op het punt om een spectaculaire 4-spanpaardencompetitie te worden, waar vierspannen binnen strijden om de hoogste eer. Dit evenement trekt nationale menners aan, zowel uit binnen- als buitenland, waardoor het een kleurrijk schouwspel wordt van getalenteerde menners en prachtig getrainde paarden.

De competitie dient als een showcase van vakmanschap en samenwerking tussen menners en hun mensport vierspannen. Het niveau van vaardigheid en precisie zal ongetwijfeld indrukwekkend zijn, aangezien de deelnemers zich meten aan de uitdagende hindernissen en parcoursen die indoor rijden met zich meebrengt. De behendigheid van de vierspannen wordt op de proef gesteld in een arena gevuld met uitdagende obstakels.

Deze editie van de Koltec NK Cup onderscheidt zich door de internationale deelname. Menners uit verschillende landen brengen diversiteit en een wereldwijd perspectief naar het evenement. Dit zorgt niet alleen voor een competitief element, maar ook voor een culturele uitwisseling tussen gepassioneerde menners en hun teams.

Het publiek kan zich verheugen op een boeiende ervaring, vol spanning en sensatie. De sfeer zal doordrenkt zijn met de opwinding van de wedstrijd, terwijl de deelnemers streven naar perfectie in elke manoeuvre. De Koltec NK Cup 2024 belooft een onvergetelijk evenement te worden voor zowel deelnemers als toeschouwers, waar de elegantie van de vierspannen en de behendigheid van de menners centraal staan in de mennerswereld.

Je kunt je inschrijven via mijnknhs.nl of via de mail (indoormarathon@lunaruiters.nl)

 

Voor vragen:

Heidi:    06 – 23 390 736

Inschrijven via MijnKNHS

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
9 maart
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Lunaruiters
Klomperweg 89,
Lunteren,6741 PENederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie