Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DK Oost vaardigheid indoor Hierden

9 maart

Disctrictskampioenschap vaardigheid Hierden

Het Districtskampioenschap Vaardigheid Hierden is een wedstrijd die exclusief toegankelijk is voor deelnemers uit het Mendistrict Oost. Het betreft een breedtesportwedstrijd in de indoor mennensport, georganiseerd door de Menvereniging Hierden.

Het kampioenschap richt zich op vaardigheid, een cruciaal aspect binnen de mennensport dat de behendigheid en controle van zowel de menner als het paard of de pony test. Vaardigheidswedstrijden vereisen nauwkeurigheid en timing bij het navigeren door een parcours met verschillende obstakels.

Voor de deelnemers biedt het Districtskampioenschap een gelegenheid om hun vaardigheden te tonen en te meten tegenover andere menners binnen het Mendistrict Oost. Het evenement draagt niet alleen bij aan de competitieve aspecten van de sport, maar ook aan de gemeenschapszin en het delen van ervaringen onder de menners.

Indoor wedstrijden hebben hun eigen uitdagingen, waaronder beperkte ruimte en soms afwijkende omstandigheden zoals verlichting en geluid. Dit maakt het kampioenschap een test van zowel de technische vaardigheden als de aanpassingsvermogens van de deelnemers en hun paarden.

Voor de Menvereniging Hierden is het organiseren van dergelijke evenementen niet alleen een kans om de sport te bevorderen, maar ook om de banden binnen de lokale mennersgemeenschap te versterken. Het biedt een platform voor interactie, uitwisseling van kennis en het creëren van blijvende herinneringen voor alle betrokkenen.

Het Districtskampioenschap Vaardigheid Hierden belooft een spannende en uitdagende gelegenheid te worden voor menners en hun viervoetige partners om hun vaardigheden te tonen en de geest van competitie te omarmen, terwijl ze genieten van de opwinding en camaraderie die inherent zijn aan de mennensport.

 

Mijn KNHS

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
9 maart
Evenement Categorie:

Locatie

RANTRIME
2e Parallelweg 1a
Hierden, Gelderland 3848 AB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie