Laden Evenementen

« Alle Evenementen

dressuur barokke paarden Hagestein

15 juni | 🕒 09:00 - 17:00

De dressuurwedstrijd voor barokke paarden is een belangrijk evenement dat meetelt voor de Lusitano competitie. Deze competitie legt de nadruk op de elegante en gracieuze bewegingen van deze bijzondere paardenrassen. Met een focus op klassieke dressuurvaardigheden, zoals piaffe, passage en pirouettes, biedt deze wedstrijd een platform voor ruiters om de schoonheid en het talent van hun barokke paarden te tonen.

De wedstrijd is exclusief opengesteld voor barokke rassen, waaronder Lusitano’s, Andalusiërs, Friezen en andere verwante rassen. Dit zorgt voor een gelijk speelveld waar alleen paarden van vergelijkbare bouw en stijl tegen elkaar strijden.

Ruiters en paarden worden beoordeeld op hun harmonie, precisie en uitvoering van de verschillende dressuuroefeningen. Deelnemers moeten een uitgebreide kennis en vaardigheid tonen in het trainen en rijden van barokke paarden, en hun prestaties kunnen invloed hebben op hun rangschikking in de Lusitano competitie.

Voor meer informatie over deze wedstrijd en de Lusitano competitie, kunnen geïnteresseerden terecht op de website van  MIJNKNHS

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

PSV de Stuwruiters
Hoefslag 4 ,
Hagestein,Utrecht4124 MGNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie