Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

dressuurweek paarden 2024 / Veluweruiters

18 maart - 23 maart

dressuurweek paarden 2024 / Veluweruiters

 

De Dressuurweek van de Veluweruiters in Voorthuizen is een jaarlijks hoogtepunt voor liefhebbers van dressuur en paardensport. Dit geweldige evenement brengt ruiters en paarden van alle niveaus samen om hun dressuurvaardigheden te laten zien en te verbeteren.

Gedurende deze week vinden er tal van dressuurwedstrijden plaats, variërend van basisniveaus tot gevorderde klassen. Deelnemers kunnen hun nauwkeurigheid, elegantie en harmonie met hun paarden demonstreren in de dressuurarena.

Wat de Dressuurweek van de Veluweruiters echt bijzonder maakt, is de inclusiviteit. Het evenement verwelkomt ruiters van alle leeftijden en niveaus, waardoor het toegankelijk is voor zowel beginnende ruiters als doorgewinterde professionals.

Naast de wedstrijden is er ook ruimte voor gezelligheid. Bezoekers kunnen genieten van de prachtige prestaties in de arena en deelnemen aan sociale activiteiten. Het is een geweldige gelegenheid om de dressuurgemeenschap te ontmoeten en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Of je nu een ruiter bent die deelneemt aan de wedstrijden of gewoon een enthousiaste toeschouwer bent, de Dressuurweek van de Veluweruiters Voorthuizen in 2024 biedt een inspirerende en vermakelijke ervaring voor iedereen die gepassioneerd is over dressuur en paardensport. Mis het niet!

Opgeven via MijnKNHS

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
18 maart
Einde:
23 maart
Evenement Categorie:

Locatie

Veluweruiters
Hunnenweg 46
Voorthuizen, 3781 NN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie