Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grandorse Eventing 2024

20 maart - 24 maart

Het Kronenberg Grandorse Eventing staat gepland van 20 tot 24 maart 2024 en belooft een opwindende week te worden voor paardensportliefhebbers. Dit prestigieuze evenement omvat verschillende wedstrijdcategorieën, waaronder de CCI4*-L, CCI4*-S, CCI3*-L, CCI3*-S, CCI2*-L, CCI2*-S, CCI1*-Intro, en CCIP2-S.

De CCI4*-L en CCI4*-S categorieën vertegenwoordigen de hoogste niveaus van moeilijkheid, waarbij ervaren ruiters en hun paarden de uitdaging aangaan van complexe cross-country parcoursen, dressuur en springproeven. Deze wedstrijden trekken internationale deelnemers aan en vormen het hoogtepunt van het evenement.

Voor deelnemers in de CCI3*-L, CCI3*-S, CCI2*-L, CCI2*-S, CCI1*-Intro en CCIP2-S categorieën biedt het Kronenberg Grandorse Eventing een platform om hun vaardigheden te tonen en deel te nemen aan spannende competities op verschillende niveaus. Deze klassen trekken een gevarieerd deelnemersveld aan, waaronder opkomende talenten en ervaren combinaties.

De CCIP2-S, gericht op jonge ruiters, biedt een kans voor de jeugd om hun talent te laten zien en ervaring op te doen in een competitieve omgeving.

Dit evenement belooft niet alleen sportieve hoogtepunten, maar ook een gezellige en levendige sfeer waar paardensportliefhebbers samenkomen om te genieten van de prestaties van mens en paard. De combinatie van verschillende niveaus van competitie maakt het Kronenberg Grandorse Eventing toegankelijk en boeiend voor een breed publiek. Het is een viering van de veelzijdigheid en elegantie van de eventingsport.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
20 maart
Einde:
24 maart
Evenement Categorie:

Locatie

Hippisch centrum
Schorfvenweg 1
Kronenberg,5976 PJNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie