Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eper Paarden4daagse 2024

4 juni | 🕒 14:00 - 7 juni | 🕒 21:00

Gratis
De Eper Paarden4daagse van 2024 verwelkomt 500 deelnemers en meer dan 600 paarden en pony's van diverse rassen. Vergelijkbaar met Nijmegen voor wandelaars, biedt Epe een ideale setting voor ruiters en menners. Het evenement belooft vier dagen vol paardenplezier in de prachtige natuurlijke omgeving van Epe, met schilderachtige routes door bossen en dorpjes. De diversiteit aan paardenrassen zorgt voor een kleurrijk schouwspel, terwijl de gezellige sfeer deelnemers de kans biedt hun liefde voor paarden te delen en van elkaars ervaringen te genieten.

De Eper Paarden4daagse van 2024 belooft een indrukwekkend spektakel te worden, met een opkomst van 500 deelnemers en meer dan 600 paarden en pony’s van uiteenlopende rassen. Vergelijkbaar met de rol van Nijmegen voor wandelaars, is Epe de gedroomde bestemming voor zowel ruiters als menners. De pittoreske omgeving van Epe dient als het perfecte decor voor dit evenement, waar vier dagen lang de liefde voor paarden centraal staat.

De diversiteit aan paardenrassen, variërend van imposante trekpaarden tot sierlijke Arabische paarden, voegt een kleurrijk aspect toe aan de Eper Paarden4daagse. De routes leiden de deelnemers langs adembenemende natuur, uitgestrekte bossen en charmante dorpjes, waardoor ze volop kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Niet alleen bekend om zijn schilderachtige routes, maar ook om de warme en gezellige sfeer, biedt de Eper Paarden4daagse een unieke gelegenheid voor deelnemers om hun passie voor paarden te delen en ervaringen uit te wisselen. Het evenement in 2024 belooft een onvergetelijke vierdaagse te worden, waarin de betoverende combinatie van paardensport en de natuurlijke pracht van Epe centraal staat.

Inschrijving opent op 2 januari


Op 2 januari a.s. om 6.00 uur zal de inschrijving voor de 29e Eper Paarden4daagse worden geopend.

Het inschrijvingsformulier is te vinden op www.paarden4daagse.nl/inschrijven

Aan alle oud-deelnemers is een email gestuurd met een inschrijvingscode. Maar ook zonder inschrijvingscode kun je je gewoon inschrijven.

Iedereen met een goed getraind paard of pony is van harte welkom om deel te nemen.

De inschrijving blijft geopend tot 1 mei.

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
4 juni | 🕒 14:00
Einde:
7 juni | 🕒 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Epe
Epe, Gelderland 8162 AK Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie