Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rit NVTG Oldenzaal 2024

2 juni | 🕒 09:00 - 17:00

De zon glinsterde op het glas van de historische panden langs de straten van Oldenzaal terwijl de jaarlijkse Rit NVTG (Nederlandse Vereniging van Traditioneel Gerij) plaatsvond. De straten waren gevuld met een bonte verzameling van oude koetsen, getrokken door imposante paarden, en de sfeer was doordrenkt van nostalgie en bewondering voor ambachtelijk vakmanschap.

De organisatie achter dit evenement, De Koets ’n Keerls, had weer een indrukwekkend spektakel neergezet. Met zorgvuldige planning en toewijding hadden ze ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep. Van het inschrijven van de deelnemers tot het regelen van de route en het onderhouden van de historische voertuigen, elk detail was perfect uitgevoerd.

Deelnemers en toeschouwers genoten van de prachtige rit door het pittoreske landschap, waarbij ze even terug in de tijd leken te reizen naar een tijdperk van elegantie en grandeur. De Rit NVTG Oldenzaal van 2024 zal zeker nog lang in de herinnering blijven als een eerbetoon aan de rijke traditie van het rijden met koetsen.

Anne Marie Evers  E-mail

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Koets ’n Keerls
Oldenzaal,Overijssel7562Nederland+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie