Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eper Paarden4Daagse

4 juni - 7 juni

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)
€95
Eper Paarden4Daagse

De Eper Paarden4daagse staat bekend als het grootste en meest gezellige recreatieve paardensportevenement van Nederland, vergelijkbaar met wat Nijmegen is voor wandelaars. Met maximaal 500 deelnemers en meer dan 600 paarden en pony’s van verschillende rassen, maten en soorten, trekt dit evenement liefhebbers uit alle hoeken van het land aan. Vier dagen lang genieten ruiters en menners van de prachtige omgeving, culminerend in een feestelijke intocht door het dorp.

Jaarlijks vindt de Eper Paarden4daagse plaats in de tweede week van juni, waarbij Epe volledig in het teken staat van de recreatieve paardensport. Wat in 1993 begon als een lokaal evenement, is uitgegroeid tot een waar paardensportspektakel. Deelnemers kunnen vier dagen lang ‘aangespannen’ of ‘onder het zadel’ genieten van gevarieerde routes van ruim 20 kilometer, die hen door bossen, langs weides en over heidevelden leiden.

Elke dag starten de deelnemers vanaf een vast start- en finishpunt, waar voldoende parkeergelegenheid is en een grote tent staat om na de rit te ontspannen. Op de derde avond staat er een gezellige barbecue met muziek op het programma voor alle deelnemers en hun aanhang.

De afsluiting van de Paarden4daagse vindt plaats met een glorieuze intocht door het centrum van Epe, gevolgd door een feestavond waar de prijzen worden uitgereikt voor de mooiste, leukste, origineelste of stijlvolste outfits tijdens de intocht.

Voor de deelnemers die minstens drie routes hebben afgelegd, is er een felbegeerd ‘lintje’ als herinnering aan deze bijzondere ervaring.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
4 juni
Einde:
7 juni
Serie:
Kosten:
€95
Evenement Categorie:
Site:
https://www.paarden4daagse.nl/

Locatie

Epe
Epe,Gelderland8162 AKNederland+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie