Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HEMELVAARTCONCOURS RODEN 2024

11 mei | 🕒 08:00 - 12 mei | 🕒 17:00

Het Hemelvaartsweekend is een jaarlijks hoogtepunt voor paardenliefhebbers, waarin het majestueuze dier centraal staat. Op Hemelvaartsdag trapt het evenement af met een groots concours springen op het terrein aan de Norgerweg. Hier laten ervaren ruiters en hun wendbare paarden zien wat ze kunnen, terwijl even verderop op het terrein van de Havezate Mensinge de elegantie van dressuur de aandacht trekt.

Op zaterdag draait alles om de jeugd tijdens het Pony Concours, inclusief de Bixi-rubriek voor de allerkleinsten. Een dag vol schattige momenten waar jonge ruiters hun talenten en passie voor paardensport tonen. Een betoverend schouwspel dat de toekomst van de paardensport vertegenwoordigt.

De festiviteiten bereiken hun hoogtepunt op zondag met het Concours Hippique Tuigpaarden op het evenemententerrein. Hier stralen de tuigpaarden in al hun pracht, begeleid door trotse eigenaren en menners. Tegelijkertijd vinden op het terrein van de Havezate Mensinge Men-wedstrijden plaats, waarbij de behendigheid van menners en hun aanspanningen wordt beoordeeld.

Dit weekend biedt een gevarieerd programma voor zowel doorgewinterde paardensportliefhebbers als nieuwkomers. Van spannende sprongen en gracieuze dressuur tot schattige ponyoptredens en behendige menwedstrijden, het Hemelvaartsconcours in Roden is een viering van de pracht en veelzijdigheid van de paardensport.

 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
11 mei | 🕒 08:00
Einde:
12 mei | 🕒 17:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Vereniging voor Volksvermaken Roden
Norgerweg 2
Roden,Drenthe9301 JMNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie