Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

marathon competitie Oentsjerk 2024

11 mei | 🕒 11:00 - 17:00

In 2024 belooft de marathoncompetitie in Oentsjerk, Friesland, een onvergetelijk spektakel te worden. Dit jaarlijkse paardensportevenement staat bekend om zijn unieke combinatie van mens en paard die samen de uitdagende disciplines aangaan. Het parcours in Oentsjerk is een ware test voor de vaardigheden van menners en hun paarden. De deelnemers worden beoordeeld op dressuur, vaardigheid en de spannende marathon. De dressuur legt de nadruk op de harmonie tussen ruiter en paard, terwijl de vaardigheidsproef de behendigheid test. De climax van het evenement is de marathon, waarbij deelnemers een uitdagend traject afleggen, bestaande uit natuurlijke hindernissen en obstakels. Wat deze competitie extra bijzonder maakt, is de sterke verbinding met de Friese cultuur en paardentradities. Oentsjerk wordt een ontmoetingsplaats waar enthousiaste toeschouwers, ervaren menners en prachtige Friese paarden samenkomen om de passie voor de mensport te vieren. Of je nu een fervent paardensportliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, de marathoncompetitie in Oentsjerk belooft een adembenemend schouwspel vol spanning, vaardigheid en de majestueuze kracht van paarden. Mis deze kans niet om getuige te zijn van een onvergetelijk evenement in het hart van Fryslân.

In 2024 staat het Friese dorp Oentsjerk weer in het teken van een indrukwekkende marathoncompetitie, waarbij mens en paard samen een spectaculair schouwspel neerzetten. Deze jaarlijkse paardensportevenement in Fryslân trekt deelnemers en toeschouwers vanuit het hele land. De marathoncompetitie in Oentsjerk staat bekend om zijn uitdagende parcours en de perfecte symbiose tussen mens en paard.

Tijdens het paardenspektakel laten getalenteerde menners en hun krachtige viervoeters hun vaardigheden zien in verschillende disciplines, waaronder dressuur, vaardigheid en de spannende marathon. Het evenement biedt niet alleen een spannende competitie, maar ook een prachtige gelegenheid om de Friese cultuur en paardentradities te ervaren. De enthousiaste sfeer, het prachtige landschap en de indrukwekkende prestaties maken de marathoncompetitie in Oentsjerk een onvergetelijk paardensportevenement voor zowel deelnemers als toeschouwers.

 

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

marathoncompetitie Oentsjerk
Sanjesreed 8B
Oenkerk, Friesland 9062 EK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie